9/9/10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ

Ο Νόμος με απόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο ορίζει ότι οι διευθύνοντες σύμβουλοι εταιριών μορφής όπως αυτή της Αιτωλικής δεν πρέπει να διατηρούνται στην θέση τους εφόσον επιθυμούν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι ή δημοτικοί σύμβουλοι κτλ. Ορίζει δε καταληκτική ημερομηνία παραίτησης την ημερομηνία ανακήρυξης της υποψηφιότητας από το πρωτοδικείο. Είναι προφανές ότι αυτό ο νόμος το προβλέπει γιατί ο νομοθέτης διαβλέπει ότι η συγκεκριμένη θέση μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κακόβουλο τρόπο προς άγραν ψήφων και υποψηφίων.
Σε αυτό ο κ. Μπουλές που έχει εδώ και μήνες ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, απαντά με την στάση του, ότι αφού μπορεί ως εκείνη την ημέρα να είναι τυπικά νόμιμος τότε είναι και ηθικός.

Εμείς με αυτό δεν συμφωνούμε και η κοινωνία έχει καταδικάσει αντίστοιχες συμπεριφορές.
Επιπλέον ο εκτελών χρέη δημάρχου Πυλήνης και υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές είναι σίγουρο ότι με τις παραπάνω ιδιότητες και την προεκλογική εκστρατεία τρέχει από το πρωί εώς το βράδυ σε υποχρεώσεις του προεκλογικού αγώνα, ομιλίες, συναντήσεις για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου κτλ. Συνεπώς όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν αφιερώνει χρόνο στα καθηκοντά του ως διευθύνων σύμβουλος της Αιτωλικής, άρα για ποιό λόγο επιθυμεί να παραμείνει; Είναι πλέον πασιφανές… «για να ρίχνει την σκιά του» στους εργαζόμενους, τα μέλη των επιτροπών, τους χρηματοδοτούμενους και τους αιτούντες χρηματοδοτήσεως από τα leader, όπως ακριβώς αναφέραμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπάκτου ότι μας καταγγέλθηκε.

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι γαντζώθηκε στην θέση γιατί θέλει να εξαντλήσει τα οφέλη στήριξης της υποψηφιότητάς του από αυτή. Ειδάλλως δεν θα χρησιμοποιούσε φτηνά τεχνάσματα του τύπου «θέλω να παραιτηθώ και δεν με αφήνουν» τα οποία πλέον όλη η κοινωνία αντιλαμβάνεται και καταδικάζει.

Τώρα όσον αφορά τα ονόματα που με άκομψο τρόπο μας ζητούνται με επιστολή σας που βέβαια φέρει την στρατευμένη με την υποψηφιότητα του κ. Μπουλέ υπογραφή του κ. Μιχαλόπουλου, μπορείτε πολύ εύκολα να ζητήσετε από τον κ. Μπουλέ να σας προσκομίσει όλες τις ως τώρα ανακοινώσεις και δελτία τύπου της δημοτικής του παράταξης και τότε το Δ.Σ. σας αν πραγματικά ενδιαφέρεται για το θέμα να ζητήσει την αντιπαραβολή και συσχέτιση των ονομάτων που υπάρχουν στις παραπάνω ανακοινώσεις με εργαζόμενους, μέλη επιτροπών, χρηματοδοτούμενους και αιτούντες χρηματοδοτήσεως και θα διαπιστώσετε όπως και εμείς αρκετές περιπτώσεις που επαληθεύουν τα καταγγελλόμενα.

Με τιμή,
Κώστας Κονίδας
Γιάννης Νταουσάνης

Aitoloakarnania Blogs