23/9/10

Ανακοίνωση για τις Δημοτικές Εκλογές

Ο «Καλλικράτης» (με τις όποιες ατέλειες του) αποτελεί μια επανάσταση για τον Α’ Βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Με την εφαρμογή του δίνεται η δυνατότητα και στην Ναυπακτία να προχωρήσει με αισιοδοξία στο μέλλον.

Η είσοδος με επιτυχία στην νέα πραγματικότητα για την Ναυπακτία πρέπει να εξασφαλιστεί με μαζική συμμετοχή στα κοινά. Όσοι έχουν διάθεση για προσφορά επιβάλλεται να συμμετέχουν. Εμείς θα καταθέσουμε ανοιχτά την πρότασή μας για την Ναυπακτία και θα την υποστηρίξουμε με ένα σύνολο ανθρώπων που διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση αλλά που ταυτόχρονα σηματοδοτεί την ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες.

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα είμαστε παρόντες με δημόσια δέσμευση για διαφάνεια και αξιοκρατία, έτσι στην ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπακτίας θα δημοσιεύονται:

  • τα ονόματα όλων όσων εργάζονται και με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στο Δήμο και τις επιχειρήσεις του μαζί με την διαδικασία και την απόφαση πρόσληψης.
  • Τα ονόματα όλων όσων εισπράττουν έστω και 1 ευρώ από έργα ή προμήθειες.
  • Όλες οι υπό εξέλιξη μελέτες και έργα καθώς και ποιές ακριβώς περιοχές αφορούν.

Η γνωστοποίηση παρουσίας μας στις εκλογές αποτελεί και ταυτόχρονο κάλεσμα συμμετοχής σε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν ισότιμα στην προσπάθεια αυτή.


Με τιμή

Νταουσάνης Γιάννης
Επικεφαλής Νέας Πορείας

Aitoloakarnania Blogs