12/7/08

Δημοτικό Συμβούλιο Τρίτης 15/7/2008

Την Τρίτη 15/7/2008 και στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο. Ποιος Δημότης άραγε μπορεί να παραβρεθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στις μία το μεσημέρι ώστε να παρακολουθήσει το Δημοτικό Συμβούλιο; Ακολουθούν τα θέματα του ΔΣ:

1. Συζήτηση σε αίτηση κατοίκων του Τ.Δ Λυγιά με την οποία ζητάνε την τοποθέτηση τοπικού τηλεοπτικού αναμεταδότη επειδή δεν έχουν τηλεοπτική κάλυψη.
2. Συζήτηση σε αίτηση Φιλοζωικού Σωματείου Ναυπάκτου με την οποία ζητάνε να τους παραχωρηθεί χώρος για τη δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων.
3. Συζήτηση για την εξεύρεση χώρου για την εναπόθεση στερεών αντικειμένων
4. Έγκριση διοργάνωσης ημερίδας στις 19 Αυγούστου με το διαδημοτικό δίκτυο υγείας σε θέματα πρόληψης υγείας που αφορούν κυρίως τους νέους.
5. Λήψη απόφασης για την ίδρυση γραφείου Αποδήμου Ελληνισμού
6. Συζήτηση επί αποφάσεως του Τοπικού Συμβουλίου του Τ.Δ. Αφροξυλιάς με την οποία γνωμοδοτεί θετικά για την δραστηριότητα του κ. Ιωάννη Κυρίτση για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού Σταθμού Ισχύος 99,99 KW Ρ» θέση « Κοτρώνα»
7. Συζήτηση επί εισηγήσεως της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών για την έγκριση πρόσληψη ς προσωπικού-ναυαγοσωστών με δίμηνη απασχόληση για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών.
8. Συζήτηση επί αιτήματος του κυνηγετικού συλλόγου Ναυπάκτου για τη χορήγηση από το Δήμο μιας δεξαμενής 600 λίτρων και μιας αντλίας νερού για την τοποθέτησή τους στο αυτοκίνητο του συλλόγου.
9. Συζήτηση επί αιτήματος της αντικαπνιστικής εκστρατείας «Για μια ζωή χωρίς τσιγάρο» για την παραχώρηση χώρου διοργάνωσης μίας ενημερωτικής εκδήλωσης για το θέμα αυτό στις 2 Αυγούστου.
10. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στα τοπικά προγράμματα της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Α.Ε
Α) Εφαρμογή της προσέγγισης «LEADER» και
Β) Ανάπτυξης Αλιευτικών περιοχών
11. Έγκριση παραλαβής μελέτης «Ολοκληρωμένη μελέτη οδοποιίας της παραλιακής οδού από Βαριά έως Ε.Ο»
12. Συζήτηση επί εισηγήσεως της Δ/νσης οικονομικών υπηρεσιών του δήμου για έγκριση δαπανών για εκδηλώσεις του Δήμου.
13. Συζήτηση επί εισηγήσεως της Δ/νσης οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου για την ψήφιση πιστώσεων με αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου οικ. έτους 2008.

Aitoloakarnania Blogs